WooCommerce

WooCommerce Web Shop

  • 6 min čitanja

Rating

4.9
(7)

Što je WooCommerce?

WooCommerce vam omogućuje online prodaju različitih proizvoda. To je besplatni dodatak za e-trgovinu s prijateljskim korisničkim sučeljem. Postao je najpopularnije rješenje za e-trgovinu na svijetu jer je dizajnirano od temelja do besprijekornog integracije s programom WordPress i omogućuje slobodu korištenja web developerima i vlasnicima web shopa.

Uz pristup stotinama premium WordPress predložaka i besplatnih proširenja, kao i beskonačnu fleksibilnost, 30% online trgovina sada koristi WooCommerce.S ovom platformom možete distribuirati digitalne i fizičke proizvode u svim bojama i oblicima, u različitim konfiguracijama, varijantama i čak afilijacijskim proizvodima, kao i trenutnim preuzimanjima s drugih mrežnih tržišta.


kako kreirati barkod

Prednosti WooCommercea:

Članstva, rezervacije i produžene pretplate možete nuditi sa dodatnim mogućnostima za korisnike. Možda samo želite ponuditi svojim članovima popust za digitalna preuzimanja ili želite prodati materijalnu robu mjesečnim pretplatama? Sve je to moguće.

Možete ponuditi besplatnu dostavu, u stvarnom vremenu izračun troškova dostave ili troškove dostave. Također je moguće ograničiti dostavu u određene zemlje ili dostavljati po cijelom svijetu.WooCommerce čak podržava dropshipping, a dostava ostaje opsežno podesiva. Podržane su sve glavne kreditne kartice, bankovni transakcije ili PayPal.

Trenutno ima više od 140 sučelja specifičnih za regiju i korisnike koji se integriraju s WooCommerceom. Od razine zaliha do poreza na korisničke račune, WooCommerce vam daje potpunu kontrolu nad vlastitom trgovinom.Uklonite ili dodajte proširenja, promijenite postavke i promijenite dizajn po želji.

S hosting platformom za e-trgovinu, jedan od najvećih rizika je da pružatelj zatvara pojedinačne trgovine kako raspoloženje traje. Ali ne morate se brinuti zbog toga jer imate potpunu kontrolu nad WooCommerceom.

Podaci su ostaju samo vaši i sigurni, zahvaljujući stalnim revizijama. WooCommerce će se prilagođavati vašim potrebama, bez obzira koliko je velika trgovina koju želite raditi. Jednostavno možete implementirati vlastita rješenja ili proširiti svako dućan na specifične zahtjeve kupaca, au međuvremenu više od 300 proširenja.

Europska poduzeća koja koriste WooCommerce:

Velika Britanija

Chuckling Goat

Chuckling Goat prodaje moćan probiotik zvan kefir, koji pomaže da se oporavi više od 100.000 ljudi.Svi proizvodi su ručno rađeni na njihovu obiteljsku farmu koza u Walesu, u Velikoj Britaniji, a pogodne su za svakoga tko je sklon ekcemi, psorijaza, dermatitis, rosacea, akne i alergija.

Absolute Antibody

Vizija Absolute Antibody je da tehnologija rekombinantne protutijela bude dostupna svima.To se postiže kroz korištenje vlasničkih vektora (PUV ™), prolazne transfekcije stanične linije visokih performansi sisavaca (Hexpress ™) i univerzalni za čišćenje platforme. 

Francuska

French Today

French Today je posvećen nastavi modernog francuskog kao što je zapravo govorio.

Minipop

Minipop prodaje veganske vrećice i dodatke bez otpada u Bretanji, Francuska 

Švicarska

LOREM (not Ipsum)

LOREM (not Ipsum) jedna je od najvećih online trgovina za indie časopise u Švicarskoj.Prodajom u Zürichu, Stockholmu, New York, Montrealu, Melbourneu i Tokiju, ima Lorem (not Ipsum) više od 230 naslova iz cijelog svijeta, a većina časopisa dostupna su putem pretplate. Ako vam je potrebna pomoć pri izradi WooCommerce online trgovine, mi smo pravi tim za vas!

STVORIMO NEŠTO NEVJEROJATNO ZAJEDNO!

Koliko je bio koristan ovaj post?

Kliknite na zvijezdu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena 4.9 / 5. Vote count: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.

Podijelite članak:

PRIJAVITE SE NA NAŠ Newsletter

Preporučeni