Web Dizajn

Odličan dizajn obvezan je kako bi dobili i zadržali pažnju korisnika. U današnje vrijeme lako je napraviti web stranicu, ali kako bi kreirali vizualno primamljivu web stranicu koja će privući ljude sa svojim interesantnim i vizualnim iskustvom – to je skroz druga priča.

I to je ono što mi radimo.

Istina je da će većina posjetioca napraviti brzu presudu o tome je li vaša stranica i u drugu ruku, vaša tvrtka vrijedna njihove pažnje. Ljudi sude o knjigama po njihovim koricama i web stranicama po njihovom dizajnu.

Mi koristimo naše opširno znanje o najboljim dizajnima i UI praksama kako bi vas osigurali sa rješenjima za dizajn koja će povećati iskustva vaših posjetioca i odvesti ih na vizualnu avanturu.

S čime vam možemo pomoći?

Neke od dizajn usluga koje nudimo su:

  • UX web dizajn
  • UX ecommerce dizajn
  • Stacionaran dizajn (poslovne kartice, flajeri, banner)
  • E-book dizajn
  • Infografik dizajn

Slijedeći naš proces dizajna mi ćemo kreirati kompletan vizualan identitet za vaš brand. Mi slijedimo najnovije i najbolje trendove u responzivnom web dizajnu, korisničkom sučelju i dizajnu iskustva (UI&UX).

Responzivni web dizajn je jedan od ključeva modernog web dizajna – pošto većina internet korisnika surfa na svojim pametnim mobitelima ili  tabletima, važno je imati jedinstven dizajn koji se neprimjetno adaptira svim veličinama zaslona i osigurava sa visoko kvalitetnim iskustvom.

Oxidian vam nudi to iskustvo kreiranjem responzivnih web stranica i razvojem online identiteta branda.

Mi ćemo se pobrinuti da se sve pokazuje vizualno ispravno na svim uređajima  da je vaš sadržaj vizualno privlačan, da vaš logo i ostale grafike prenose vašu poruku i da je iskustvo vaših korisnika centar fokusa vaše stranice.

Kontaktirajte nas i popričajmo o tome kako vam možemo pomoći.

VRH