Programiranje

Mi dizajniramo platforme branda ovisno o vašim potrebama i željama.

Najsuvremenije tehnologije s kojima radimo primjenjuju se na brojne načine, ali su uvijek prilagođene prema vašim specifičnim potrebama.

Naša prednost leži u činjenici da uvijek koristimo drugačiji stog tehnologija za svaki projekt na kojem radimo – time što se pobrinemo da svaki klijent dobije rješenje za svoje potrebe.

Sve ovo pridonosi bešavnom korisničkom iskustvu koje će vaš korisnik dobiti nakon što razvijemo vašu web ili mobilnu aplikaciju.

Radimo sa modernim tehnologijama i najnovijim razvojnim metodama kako bi razvili pouzdana rješenja. Svi naši projekti bazirani su na sljedećim metodologijama: Agile, Scrum, RAD, Lean, FDD.

Agile softver development baziran je na iterativnom pristupu prema svakom projektu. Umjesto planiranja u dubine na početku projekta, Agile metodologije su otvorene za mijenjanje zahtjeva s vremena na vrijeme i ohrabrivanje konstantnim feedbackom od korisnika. Ovo znači da možemo dostaviti visoko-kvalitetne rezultate u kratkom vremenskom periodu.

Ostale metodologije i framework-i koje koristimo, ovisno o potrebama projekta:

  • Feature-driven development (FDD): Ovaj iterativni i inkrementalni proces razvoja softvera kombinira najbolje primjere u jedan pristup.
  • Lead Software Development:  Ovakav način razvoja web aplikacija je najpopularniji kod startupova koji žele brzo izaći na tržište sa minimalnom verzijom proizvoda.
  • Scrum: Scrum je iterativni softverski model koji slijedi set uloga, odgovornosti i sastanka koji se nikada ne mijenjaju. Sprintovi, koji obično traju jedan do dva tjedna, omogućuju timu da redovito isporučuje softver.
  • Rapid Application Development (RAD): RADov pristup razvoju softvera stavlja veći naglasak na razvoj nego planirnje zadataka. Slijedi inkrementalni model, pri čemu je svaka komponenta razvijena paralelno.
  • Prototype: Osnovna ideja u ovom modelu je da umjesto zamzravanja zahtjeva prije nego što se krene sa izradom dizajna ili progiramiranjem, izradi klikabilni prototip na kojem se može vršiti testiranje korisnika i vidjeti općenito kako će aplikacija funkcionirati. Koristeći prototip, klijent može dobiti “pravi osjećaj” sistema prije nego što je završen.

Neke od tehnologija koje koristimo:

  • PHP/MySQL
  • Cake PHP
  • Symfony
  • Zend
  • Angular JS

Jedno od najznačajnijih prednosti open source tehnologija je da su naši klijenti potpuni vlasnici koda i imaju mu puni pristup. Mi ne zaključavamo naš kod, dajemo vam punu kontrolu nad njim. Ovo je sasvim suprotan pristup koji ne preuzima većina tvrtki koje se razvijaju na .net i stvaraju vlasnička rješenja za koja plaćate licencu za njegovu upotrebu, ali ne i njegovo vlasništvo.

Kontaktirajte nas još danas!

VRH