hr en

Programiranje

Programiramo custom rješenja ovisno o vašim potrebama i željama.Najsuvremenije tehnologije s kojima radimo primjenjuju se na brojne načine, ali su uvijek prilagođene prema vašim specifičnim potrebama.Naša prednost leži u činjenici da uvijek koristimo drugačiji skup tehnologija za svaki projekt na kojem radimo – time se brinemo da svaki klijent dobiva rješenje koje najbolje odgovara njegovim potrebama.Radimo s modernim tehnologijama i najnovijim razvojnim metodama kako bi razvili pouzdana rješenja. Svi naši projekti bazirani su na slijedećim metodologijama: Agile, Scrum, RAD, Lean, FDD.Agile softver development baziran je na iterativnom pristupu prema svakom projektu. Umjesto planiranja “u dubinu” na početku projekta, Agile metodologije otvorene su za izmjenu zahtjeva i specifikacije u bilo kojem trenutku developmenta na temelju aktivnog feedbacka od korisnika. Ovo znači da možemo dostaviti visoko-kvalitetne rezultate u kratkom vremenskom periodu.Ostale metodologije i frameworci koje koristimo, ovisno o potrebama projekta:
  • Feature-driven development (FDD): Ovaj iterativni i inkrementalni proces razvoja softvera kombinira najbolje primjere u jedan pristup.
  • Lead Software Development: Ovakav način razvoja web aplikacija je najpopularniji kod startupova koji žele brzo izaći na tržište s MVP-jem (Minimal Viable Product).
  • Scrum: Scrum je iterativni softverski model koji slijedi set uloga, odgovornosti i sastanka koji se nikada ne mijenjaju. Sprintovi, koji obično traju jedan do dva tjedna, omogućuju timu da redovito isporučuje gotova rješenja.
  • Rapid Application Development (RAD): RAD-ov pristup razvoju softvera stavlja veći naglasak na razvoj nego planiranje zadataka. Slijedi inkrementalni model, pri čemu je svaka komponenta razvijana paralelno.
  • Prototype: Osnovna ideja u ovom modelu je da umjesto zamzravanja zahtjeva prije nego što se krene sa izradom dizajna ili programiranjem, izradi klikabilni prototip na kojem se može vršiti testiranje korisnika i vidjeti općenito kako će aplikacija funkcionirati. Koristeći prototip, klijent može dobiti “pravi osjećaj” sistema prije nego što je završen.
Neke od tehnologija koje koristimo:
  • PHP/MySQL
  • CakePHP
  • Symfony
  • Zend
  • AngularJS
Jedno od najznačajnijih prednosti open source tehnologija je da su naši klijenti potpuni vlasnici koda i imaju mu puni pristup. Ne zaključavamo naš kod, dajemo vam punu kontrolu nad njim. Ovo je sasvim suprotan pristup koji ne preuzima većina tvrtki koje se razvijaju na .net i stvaraju vlasnička rješenja za koja plaćate licencu za njegovu upotrebu, ali ne i njegovo vlasništvo.Kontaktirajte nas još danas kako bi započeli rad na programskom rješenju koje će povećati učinkovitost vašeg poslovanja!

STVORIMO NEŠTO NEVJEROJATNO ZAJEDNO!