O NAMA

Oxidian se bavi web developmentom i digitalnim marketingom od 2008. godine. Specijalizirani smo u izradi web-stranica i web-trgovina fokusiranih na konverzije.

Većina našeg tima nalazi se u Zlataru, Hrvatskoj, odakle radimo na pružanju rješenja klijentima iz cijelog svijeta, pogotovo iz Europe i Sjeverne Amerike.

Naša stručnost nas čini iznimno popularnima među europskim i sjevernoameričkim startupovima koji nam često outsourcaju svoj kompletni development.

Međutim, to ne znači da smo isključivo outsourcing tvrtka – prepoznati smo kao vrsni u polju istraživanja i implementacije mnogobrojnih inovativnih rješenja.

Često nam se prosljeđuju zahtjevi za radom na WordPress pluginovima i Magento modulima koje originalni autori nisu u stanju izvesti.

Od našeg osnutka izradili smo preko 300 projekata različitih razina kompleksnosti. Naš moto “Ništa nije nemoguće” znači da sve što radimo percipiramo kao izazov, a nikad kao problem.

Iznimno smo strastveni u našem poslu i posvećujemo veliki dio našeg slobodnog vremena istraživanju novih tehnologija i izradi prototipa alata koji će web stranice budućnosti učiniti kvalitetnijima.

Ako ste zainteresirani za suradnju, rado ćemo komunicirati s vama. Možete nas kontaktirati kroz našu kontakt formu.

STATISTIKA I INFORMACIJE

30 000+

Linija koda ovaj mjesec

300+

Izrađenih projekata

100+

Zadovoljnih klijenata

5200+

Šalica kave ove godine

ŽELITE NAS KONTAKTIRATI?

Kontaktirajte nas bez ikakvih obveza, rado bi željeli saznati više o vama i vašoj tvrtci.

VRH