O nama - Oxidian

O nama

Oxidian je web agencija s 11 godina iskustva u izradi kompleksnih web projekata i mobilnih projekata te digitalnom marketingu.

Naš moto „Ništa nije nemoguće“ proizašao je od samih klijenata koji bi nas nakon izlaganja svojih želja i potreba uvijek pitali: Je li to moguće? Naš odgovor uvijek glasi isto: “Ništa nije nemoguće”.

Ništa nije nemoguće je utkano u DNK-a Oxidiana i predstavlja svojevrstan izazov koji nas potiče na svakodnevno učenje, praćenje novih tehnologija te kreativnost u pronalaženju najboljih rješenja.

Naš tim svojim znanjem uspješno pokriva sva područja koja su potrebna za uspješan i profitabilan projekt. Od poslovnih analitičara, psihologa sa specijalizacijom za ponašanje korisnika do različitih vrsta dizajnera, frontend, backend i mobile programera te velikog broja usko specijaliziranih marketing managera.

Kompletan tim radi s vizijom izrade profitabilnih projekata kombinirajući svoje znanje i najnovije trendove poput umjetne inteligencije, inovativnih oblika marketinga, web tehnologija i metodologija u poslovnim i web procesima.

Osim njemačkog jezika u našem timu imamo i izvorne govornike engleskog, francuskog, španjolskog, portugalskog, talijanskog, poljskog i nizozemskog koji su specijalizirali digitalni marketing poput Inbounda, SEO-a, PPC-a, Newsletter marketinga, SMM, Native-a i mnogih drugih marketing kanala i tehnika te su dobro upoznati s navikama potrošača na svim tržištima na kojima se navedeni jezici pričaju.

Uz vlastiti tim surađujemo i s velikim brojem vanjskih partnera koji našu mrežu suradnika povećavaju za više od 100 djelatnika iz različitih područja kao što su sigurnost web i mobilnih aplikacija, blockchain, web servisi, sadržajni marketing i hosting usluge u oblaku.

Takav način rada omogućuje nam da vam osiguramo kompetitivnu prednost u odnosu na vašu konkurenciju i ostvarivanje poslovnih ciljeva u zadanom roku.

Od našeg osnivanja, uspješno smo radili na više od 500 projekata na različitim razinama kompleksnosti i završili ih odličnom brzinom i švicarskom preciznošću.

STVORIMO NEŠTO NEVJEROJATNO ZAJEDNO!