O nama

O nama

Oxidian tim ima više od 250 godina radnog iskustva u programiranju, digitalnom marketingu i dizajnu. Naš fokus je na razvoju naprednih web rješenja u turističkom i web shop sektoru te izradi naprednih digital marketing kampanja.

Naš marketing tim ima veliki broj nativnih govornika jezika a tu svakako prednjačimo sa njemačkim jezikom i uredom u blizini Züricha koji nam omogućuje neposredni kontakt i prisutnost u DACH regiji.

Osim njemačkog jezika imamo i nativne govornike engleskog, ruskog, talijanskog, poljskog, francuskog, švedskog i španjolskog koji su specijalizirali digitalni marketing poput SEO, PPC, Newsletter marketinga, SMM  i mnogih drugih marketing kanala i tehnika.

Velik broj marketing kampanja na navedenim jezicima i pripadajućim tržištima omogućuje nam izvrsno poznavanje posebnosti svakog tržišta te navika kupaca a sve u cilju maksimizacije povrata uloženih sredstava u digitalni marketing.

Od našeg osnivanja, uspješno smo radili na više od 500 projekata na različitim razinama kompleksnosti i završili ih odličnom brzinom i švicarskom preciznošću.

Naš moto „Ništa nije nemoguće“ znači da svaki zadatak smatramo kao izazov, a nikada kao problem.

Radimo strastveno, posvećujući naše slobodno vrijeme istraživanju novih tehnologija i razvoju prototipa aplikacija koje će činiti buduće web stranice, koje mi izgradimo još kvalitetnijima.

Također velik dio vremena posvećujemo i novim tehnikama digitalnog marketinga i uspješno otkrivamo nove tehnike koje našim postojećim ali i budućim klijentima omogućavaju prednost nad konkurencijom.

Ako ste spremni za izradu uspješnog projekta, javite nam se putem kontakt forme.

 • 30 000 +
  LINIJA KODA
  NA MJESEC

 • 500 +
  IZRAĐENIH
  PROJEKATA

 • 300 +
  ZADOVOLJNIH
  KLIJENATA

 • 5200 +
  KONZUMIRANIH KAVA
  GODIŠNJE