Ništa nije nemoguće

Izrada web stranice

 
  • Prije nego što započnemo raditi na stranici, ključno je da znate koje ciljeve želite njome postići. Hoće li vaša stranica biti prezentacijska, želite li da korisnik na njoj dobi informacije vezane za vaše radno vrijeme, gdje se nalazite i koje usluge nudite ili pak želite web stranicu na kojoj će korisnici moći postavljati upite vezane za vaše usluge. Bitno je jasno definirati koji su ciljevi stranice, jer na temelju toga se definiraju svi drugi aspekti.
  •  
  • Ovisno o psihodemografskim podacima korisnika izrađuje se sadržaj i dizajn koji je maksimalno prilagođen za ostvarivanje gore navedenih ciljeva. Dizajn se uvijek prilagođava sadržaju, a njihov zajednički cilj je da se ostvari veliki broj konverzija.
  •  
  • Usluga izrade web stranice posebno je prilagođena potrebama i ciljevima klijenata te stoga donosi visoki povrat na uloženo. Usluga se izvršava u dogovorenom periodu. Cijena web stranice ovisi o broju funkcionalnosti koje web stranica nudi.
  •  

Zašto Vam je potrebna usluga izrade web stranice?

  •  
  • Ako imate web stranicu mogućnosti dosega ljudi su puno veće nego ako ju nemate. Broj marketinških kampanja koje možete izraditi ako posjedujete web stranicu je ogroman. Veća prodaja usluga koje nudite te bolja prepoznatljivost branda su samo neke od prednosti posjedovanja web stranice. 
  •  

Profesionalnost i specijaliziranost

Zašto izabrati nas?

1.PODRŠKA 24/7

Nakon što ostvarimo suradnju, stojimo na raspolaganju za Vaše upite 24 h dnevno, a garantiramo i odgovor unutar 24 h nakon što ste podnijeli upit.

2KVALITETNA USLUGA

Što i dokazujemo time da ćemo gledati da Vaš budžet rasporedimo na ono što je stvarno najbolje za Vas i što će Vam donijeti rezultate.

3EDUKACIJA

Želite unositi sadržaj na web stranicu sami, bez naše administracije? Naučit ćemo Vas kako.

6

godina iskustva

Nikad brže do web stranice

Proces ugovaranja usluge

01

Vaš upit

Nakon što zaprimimo Vaš upit, kontaktirati ćemo Vas povratno.

02

Sastanak / telefonski razgovor

Proći ćemo kroz nekoliko pitanja ovisno o usluzi koja Vam je potrebna te ćemo Vam izdati ponudu.

03

Dogovorena suradnja

Potpisujemo ugovor te krećemo s izvršavanjem ugovorene usluge.

Ostale usluge koje nudimo

Izrada online trgovine

izrada online trgovine Pročitaj više o usluzi

Zatražite ponudu još danas

Upišite svoje kontakt podatke i javit ćemo Vam se povratno.