Izrada web shopa

Izraditi uspješni online shop je kompleksan posao. Sve započinje s detaljnim istraživanjem tko će biti vaši budući korisnici i kupci tako da web shop možemo maksimalno prilagoditi njima i njihovim potrebama.

Da bismo web shop mogli prilagoditi vašim kupcima, moramo biti dobro upoznati s njihovim navikama kao npr: koje jezike pričaju, koje valute očekuju da budu dostupne na web shopu, koje oblike plaćanja treba omogućiti – morate li omogućiti plaćanje na rate ili ne, morate li uključiti besplatnu dostavu, koliko brzo očekuju da se dostavi proizvod koji su naručili, koje sve informacije žele imati i znati prije nego što naruče sam proizvod.

Osim navika bitno je da i definiramo koji social proof (tkv. društveni dokaz) morate koristiti na svojem web shopu da biste uvjerili korisnike da je sve što nudite stvarno dostupno i da su proizvodi visoke kvalitete. Primjer dobrog korištenja social proofa su preporuke korisnika za vaš proizvod, komentari ispod svakog proizvoda putem kojih korisnici mogu reći svoje mišljenje da li je proizvod dobar ili ne, Google biznis i Facebook komentari, a u određenim slučajevima i komentari sa TripAdvisora.

 

 

Kod dizajna web shopa koristimo usmjeravanje korisnika da bi što prije postigli željeni cilj – kupnju. Takav način izrade web dizajna omogućuje vam još brži povrat na ulaganje i veću stopu konverzije nego kod web shopova koji rade dizajn koji nije baziran na konverzijama.

Napredni moduli za vaš web shop uključuju direktno povezivanje s ERP sustavima vaših dobavljača, tako da automatski možete ažurirati stanje zaliha svih proizvoda u vašoj web trgovini. Osim povezivanja s ERP sustavima vaših dobavljača povezujemo se i s vašim ERP sustavom do razine do koje vi to želite. Web shop je u potpunosti moguće prilagoditi vašim posrednicima pa je tako vrlo lako moguće postaviti web shop s rabatnim politikama koje koristiti, a prilikom logina vašeg posrednika web shop prilagođava cijene prema rabatnoj skali tih posrednika.

Kontaktirajte nas i već danas možemo započeti s radom na vašem novom web shopu.