izrada web shopa

Izrada Web shopa Customer Journey Infografika

  • 6 min čitanja

Rating

Izrada-webshopa-customer-journey.pdf

FAQ

1.Koja je važnost hostinga za vaš web shop?

Bez hostinga, vaš web shop ne bi imao svoje “mjesto” na Internetu. Veličina hostinga se bira prema obujmu sadržaja/proizvoda/usluga koje ćete imati na svom web shopu.

2. Koliko je važno poznavati vlastitu publiku?

Definiranje ciljane publike ima značajnu važnost, zbog toga što kada znamo tko je vaša ciljana publika, web shop možemo u potpunosti prilagoditi njihovim potrebama. Također, definiranje ciljane publike je bitno zbog toga da znamo na kojem ćemo jeziku napraviti web shop (engleski, njemački, hrvatski..) i koje valute ćemo postaviti.

3.Kako izgleda proces izrade dizajna web shopa?

Definiranje web dizajna vašeg web shopa je proces koji se odvija u suradnji s vama. Od nas ćete dobiti prijedlog dizajna za koji smatramo da najviše odogovara vašem web shopu. Naši dizajneri će se pobrinuti da vam izrade, ako želite i više od jednog primjera dizajna te ćete na temelju ponude moći odabrati koji vam se najviše sviđa.

4. Kako izgleda proces izrade sadržaja?

Ukoliko nemate spreman sadržaj, mi ćemo ga izraditi za vas. Za to su nam potrebne sve informacije o vašem poslovanju i web shopu koje nam možete dati. Od informacija o poduzeću, zaposlenicima, povijesti nastanaka, do opisa proizvoda, usluga, regija prodaje itd. Sav izrađen sadržaj prije objave obavezno trebate odobriti.

5. Kako znati koji payment gateway odabrati?

Payment gateway omogućuje plaćane kreditnim karticama na vašem web shopu. Odabir payment gateway-a ovisi o državi u kojoj poslujete i ciljanoj publici. Za više infomarcija pročitajte naš članak o paxment gateway-u.

STVORIMO NEŠTO NEVJEROJATNO ZAJEDNO!

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Podijelite članak:

PRIJAVITE SE NA NAŠ Newsletter

Preporučeni