hr en

Dizajn

Kvalitetan dizajn obvezan je kako bi zadobili i zadržali pažnju korisnika. U današnje vrijeme, najveći izazov dizajna je stvoriti upečatljivo korisničko iskustvo koje će navesti korisnika da se zainteresira za kupnju proizvoda ili usluge. Upravo je to ono čime se bavimo i što kreiramo u svakom dizajnu kojeg izrađujemo.

Većina će posjetioca napraviti brzu presudu o tome je li vaša stranica i u drugu ruku, vaša tvrtka vrijedna njihove pažnje. Ljudi sude o knjigama po njihovim koricama i web stranicama po njihovom dizajnu.Koristimo naše opširno znanje o najboljim praksama dizajna fokusiranog na korisničko iskustvo (user experience – UX) kako bi vas osigurali sa rješenjima za dizajn koja će vam donositi konkretne koristi u vidu klijenata koji će frekventnije kupovati vaše proizvode i usluge.

Neke od istaknutih usluga u dizajnu kojima se bavimo su:
  • dizajn web stranica baziran na UX tehnici
  • dizajn web shopova
  • grafički dizajn (poslovne kartice, fyleri, memorandumi, banneri)
  • izrada e-knjiga
  • izrada infografika
Slijedeći naš proces dizajna, koji u sebi sadrži znanje o najnovijim trendovima u svijetu web dizajna, dizajna sučelja u skladu s najboljim korisničkim iskustvima, kreiramo kompletan vizualan identitet za vaš brand.

Responzivni web dizajn jedan je od ključeva modernog web dizajna – pošto većina internet korisnika surfa na svojim pametnim mobitelima ili  tabletima, važno je imati jedinstven dizajn koji se neprimjetno adaptira svim veličinama zaslona i osigurava visoko korisničko iskustvo.  

 
Oxidian vam nudi to iskustvo kreiranjem responzivnih web stranica i razvojem online identiteta branda. Brinemo se da je dizajn konzistentan na svim uređajima te ujedno da je vaš sadržaj vizualno privlačan, da vaš logo i ostale grafike prenose vašu poruku i da je iskustvo vaših korisnika centar fokusa vaše stranice.Kontaktirajte nas i popričajmo o tome kako vam možemo pomoći.

STVORIMO NEŠTO NEVJEROJATNO ZAJEDNO!