hr en

Case studies

Nekoliko primjera projekata koje smo napravili za naše korisnike

Sebastus

Kompletan online rezervacijski sistem izrađen je iz "nule". Sistem je napravljen u PHP programskom jeziku ili preciznije na CakePHP frameworku.

Sistem omogućava rezerviranje u stvarnom vremenu i rezervacije brodova u više od 77 zemalja. Cijela baza podataka, sa više od 12,000 brodova je ažurirana svakih 15 minuta.

Pogledaj case study

Sebastus

Akut Medica

Ovo je klasični primjer manjeg klijenta od kojeg nikakva napredna funkcionalnost nije potrebna, već im je potrebna web stranica usmjerena na konverzije. Web stranica je također optimizirana za tražilice kao što je Google.

Za istog klijenta, razvili smo ERP koji kompleksne procese poslovanja zdravstvenih tvrtki pojednostavljuje za svakodnevnu upotrebu.

Pogledaj case study

Akut Medica

Hedera Vita

Web shop srednje veličine sa standardnim opcijama, koje uključuju administraciju proizvoda, menadžment skladišta i detalje proizvoda. Administracija omogućava pregled svih narudžbi i uključuje mali CRM sustav.

Sve informacije u pogledu na prodaju, kupce i potencijalne korisnike su praćene i zabilježene u sistemu.

Pogledaj case study

Hedera Vita

4procure

E-commerce sistem namijenjen B2B poslovanju za naručivanje IT usluga, omogućava tvrtkama da smanje troškove i ubrzaju procese naručivanja i odobravanja narudžbi. Sistem radi na SAAS principu i omogućava brzu implementaciju u pogledu na specifične hijerarhije tvrtaka.

Postoje desetine opskrbljivača IT hardvera i usluga sa posebnim cijenama u sistemu samo unutar poslovnog sektora. Sistem je baziran na popularnom open source e-commerce Magento.

Pogledaj case study

4procure

STVORIMO NEŠTO NEVJEROJATNO ZAJEDNO!