Blog

Kako napisati SEO članak

17.2.2017 Karla Sambolić Blog, SEO

Pisanje članaka koristeći SEO zahtijeva dobre vještine pisanja koje će učiniti članak zanimljivim i lako čitljivim. Strateški položaj ključnih izraza i ključnih riječi u tekstu te uključivanje linkova će povećati čitateljstvo na vašoj stranici.

Read more

Razumijevanje SEO-a

15.2.2017 Karla Sambolić Blog, SEO

Razmišljati o SEO-u je najbolje prije nego se stranica napravi, ali u većini slučajeva o SEO-u se razmišlja kasnije, nakon što je stranica već završena. SEO se ne uzima u obzir prije nego što se stranica počne raditi – što nije dobro.

Read more

Kontakt forme su širok pojam koji je korišten od strane web industrije za opisivanje bilo kojeg oblika na web stranici kojeg možete ispuniti informacijama te poslati do vlasnika stranice ili sustava.

Read more

U WordPressu, tema je ono što definira pojavljivanje i izgled vašeg sadržaja u front endu tj. s prednje strane. Kada instalirate WordPress, dobite defaultnu temu – temu pomoću koje prikazujete vaš sadržaj.

Read more

Radite stranicu za restoran? Ako je odgovor da, na pravom ste mjestu, jer ćete kroz ovaj članak naučiti što bi se sve na jednoj stranici za restoran trebalo nalaziti.

Read more

VRH